Profiel Ketty

Mijn naam is Ketty Lollia en ik hou me al meer dan 15 jaar bezig met alles wat met marketing te maken heeft. Ik heb een gedegen studie gevolgd op het gebied van marketing business & strategie, minor boekhouding en sales en heb mijn eerste stappen gedaan als oprichtster en directeur van een stichting die de leiding van verschillende projecten heeft gekregen. Na vele jaren succes, heb ik besloten om internationaal te gaan werken en nadat ik vanuit Parijs naar Nederland ben verhuisd, heb ik mij ingezet voor bedrijven door hun marketing afdeling te ondersteunen of te managen. Deze ervaring heb ik in verschillende branches gedaan. Zodoende heb ik een grote passie voor online marketing ontwikkeld net als voor het samenwerken met kleine structuren.

consultation
Als zelfstandige marketingstrateeg, help en begeleid ik ondernemers op het gebied van marketingstrategie en aanpak. Met het bedrijf MarketingShake bied ik samen met andere ‘Trainers’ (sprekers) workshops en trainingen aan waarin je praktische tips en tricks kan leren om je bedrijf nog beter op de markt te positioneren en niet alleen een goede richting maar ook een goede basis te nemen met je marketing. Naast het aanbieden van verschillende workshops geef ik ook persoonlijke begeleiding aan ondernemers en bedrijven. Ik kan dan ingezet worden voor marketingcampagnes, het bedenken van marketing plannen, stappenplannen of het beoordelen van de beste strategie voor nu en later en nog meer. Neem vrijblijvend contact met mij op als je wilt weten hoe ik je bedrijf verder kan helpen bloeien. Email: info@klecommunication.eu

Meer informatie: https://www.linkedin.com/in/kettylollia

Ander project waar ik me mee bezig hou, zijn:

Als onafhankelijkheidsexpert en auteur van het boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘, help ik mensen hun weg te vinden naar financiële vrijheid.

Met het platform OndernemersBag Nederland breng ik B2B bedrijven bij elkaar en bied ondernemers hulp in de vorm van uitgebreide blogartikelen in uiteenlopende thema’s over ondernemerschap, marketing, financiën en B2B Goodie Bags voor evenementenorganisatoren.