MarketingShake

Marketing? Iedereen kan het, toch! Of toch niet? Sociaal media gebruiken, acties aanbieden, website bouwen, flyers maken, het klinkt makkelijk. Maar is de tijd dat je daarin investeert het waard, en weet je eigenlijk wel genoeg over marketing om alles eruit te halen wat erin zit? En je bedrijf goed te positioneren en laten opbloeien? Ketty helpt jou graag met het opzetten van je marketing.

Marketingshake geeft workshops en trainingen waarin je als ondernemer praktische tips en tricks krijgt om planmatig en zelfstandig je eigen research uit te voeren, een businessplan of marketingplan te schrijven en/of marketingcampagnes op te zetten. Onze professionals vertellen je, ieder vanuit zijn/haar eigen optiek en jarenlange ervaringen, hoe je het beste te werk kunt gaan om een goede (her)start te maken met je bedrijf of je onderneming verder te ontwikkelen.

Onze workshops en trainingen worden gegeven tegen een redelijke prijs en zijn bedoeld voor ondernemers die in verschillende fases zitten van de groei en ontwikkeling van hun bedrijf/ onderneming.

Ga nu naar www.marketingshake.nl voor meer informatie.