K.L.E-Communication

Wil je graag op sociale media actief worden, maar weet je nog niet goed hoe, waarom, of wat je eruit wilt halen? Zou je graag meer klanten willen hebben? Heb je nog geen helder doel of visie voor de toekomst? Dan is het tijd om een marketingstrateeg in de arm te nemen. Door je doelstellingen scherp en helder te formuleren en een strategie erop los te laten, zorg je niet alleen voor een versterking van je marktaandeel en het groei van je omzet maar ook dat je onderneming professioneler te werk gaat.

K.L.E-Communication is de partij die je zoekt. Geen standaardoplossingen: we kijken samen naar jouw bedrijf, jouw ambities en doelen voor een marketingplan op maat.

Door op marketing, communicatie en kanaalniveau doelen te stellen, zorg je ervoor dat je onderneming opbloeit en een meer winstgevend bedrijf wordt. Je doelen moeten van begin af duidelijk en concreet zijn. Als je bijvoorbeeld meer volgers op Instagram wilt, moet je ook bedenken wat je met ze wilt. Waarschijnlijk is het omdat jij een marketing doel hebt vastgesteld, sales wilt genereren (sales funnel) en dat doe je door een bepaalde communicatie te gebruiken. Met de juiste marketingstrateeg stel je jezelf de juiste vragen om dit te realiseren, waardoor je niet meer als een kip zonder kop acties gaat ondernemen die je uiteindelijke doel niet dienen. Grote bedrijven definiëren van tevoren wat ze precies willen bereiken, voordat ze kiezen voor de middelen of kanalen die ze gaan inzetten om dat doel waar te maken. Als je sales wilt genereren, moet je weten wat, waar, aan wie, hoeveel en uiteindelijk hoe je dat gaat doen. De marketingstrateeg helpt je op weg en zorgt ervoor dat je kritisch, tactisch en strategisch kijkt naar je eigen onderneming.

Wil je graag een gratis half uur-gesprek met Ketty Lollia, marketingstrateeg van K.L.E-Communication? Vul het formulier in. 

Wat vinden anderen over Ketty?

Julia Donk-Payer:

Prettig! De open mind en constructieve feedback van Ketty! Erg enthousiast én meedenkend! Heel fijn!!

Nicole Land: 

Bedankt voor alle tips die je ons gaf voor de winkel. We hebben al een aantal keuzes gemaakt. De speciale klantenkaart is zelfs al besteld. We waren al goed voorbereid maar je hebt ons net dat beetje extra weten te geven dat ervoor zorgt dat we nu vol zelfvertrouwen gaan beginnen. Dank je wel. 

Lajos Barsony

Ketty is goed in het aanzetten tot actie. Dat heeft een positief effect op mij gehad. Daarnaast heeft ze waardevolle feedback geleverd op mijn aanwezigheid op het Internet. Ik kan Ketty van harte aanbevelen als coach en als proces begeleider/uitvoerder voor online marketing opdrachten. 

Raky: 

Ik vind het erg fijn dat je mijn onderneming en mij goed begrijpt en dat na alléén 1 kennismakingsgesprek en 1 persoonlijke aanpak. Ik verheug me al op de rest van het traject.

Vraag een 1/2 gratis skype gesprek aan.