Spreekster bij Speakers Night

Woensdag 15 november 2017 was ik uitgenodigd als spreekster bij Speaker’s Night. Ik gaf toen een lezing, waarin financiële vrijheid natuurlijk aan bod kwam. Maar ook vertelde ik over mijn jeugd en mijn verhuizing naar Nederland. Je kunt hieronder een fragment terugzien.

Sinds het schrijven van mijn boek ‘Voel je vrij‘ en het bezoeken van een sprekersevenement waar Minchenu Maduro me inspireerde om mijn droom te volgen en mijn angsten te overwinnen, ben ik spreekster geworden. Ik heb net als altijd coaching en begeleiding gekregen op dat gebied zodat ik goed voor de dag kon komen. En ik kan zeggen dat ik nu geniet van alle stappen die ik maak.

Workshops geven, vond ik al heel leuk. Spreken vind ik nog leuker. Daarom kan ik ook zeggen dat het een heel leuke avond was. Het publiek heeft geboeid geluisterd naar mijn presentatie en deed goed mee. Ik nam ze ook mee naar vroeger, naar mijn tijd als klein meisje in Parijs… Verder rees de vraag: wat is er zo bijzonder aan de paperclip? Waar staat hij symbool voor?

Benieuwd naar hoe het ging?

Kijk hier een fragment van de lezing terug:

Wil je weten waar ik nog meer aanwezig zal zijn?
Check mijn agenda >>

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Boek Voel je vrij Skype Ketty Lollia Lezing