Workshop ‘Omgaan met piekeren’

WORKSHOP: ‘Omgaan met piekeren’.

Piekeren lijkt op dit:

‘Stel je voor dat…’ ; ‘Wat als…’ 

omgaan met piekeren met MWKC-Lifecenter

Herken je dit?

Merk je dat je hersenen overuren draaien? Blijf je wel eens nachten wakker liggen door je gepieker? Zie je vooral de negatieve kanten van situaties? Voel je je vaak pessimistisch, vaker dan je zou willen? Merk je dat deze gedachten je belemmeren in je dagelijkse leven?

Als dat het geval is, stellen we je graag gerust. Iedereen heeft wel eens gepiekerd. Het is op zich niet zo erg als dat gebeurt. De moeilijkheid zit in ervan af te komen en om niet door te slaan naar een depressieve staat waaruit het nog moeilijker is uit te komen.

Wat je nodig hebt om dat te voorkomen, is een op maat gemaakt programma dat je helpt om te gaan met piekeren en positievere gedachten.

WORKSHOP: Leer omgaan met piekeren

MWKC-Lifecenter heeft een programma ontwikkeld om je te helpen van je piekergedrag af te komen. Je kunt je aanmelden voor de workshop ‘Omgaan met piekeren’ ontwikkeld, speciaal voor mensen die teveel piekeren en graag ervan af willen komen. Door deze workshop te volgen ga je ervaren hoe het is om een zorgeloos gevoel te hebben, vrij te zijn in je hoofd. Je gaat leren hoe je kan omgaan met piekeren en hoe je ervan af kan komen – stap voor stap.

Bij MWKC-Lifecenter geloven we dat iedereen kan bereiken wat hij/zij graag wil en jij ook, als je maar de juiste stappen maakt en omringd word met positieve mensen die geloven in jou en wat je doet.

Maak de eerste stap door op de aanmeldknop te drukken zodat je zo snel mogelijk van je piekergedachten van af kunt komen. In ons lifecentrum bieden we je het luisterend oor dat je nodig hebt om meer uit jezelf te halen.

moodboard met Move with Ketty & Co

 

Tijdschema workshop

Tijdens deze workshop krijg je de kans om te werken aan je piekergedrag en je focus voor eens te richten op waar je naartoe wilt of graag zou willen gaan als je durfde. De workshop wordt als volgt ingedeeld:

14.00 – 14.15 u Inloop
14.15 – 15.00 u Deel 1
15.00 – 15.15 u Pauze
15.15 – 16.30 Deel 2
16.30 – 17.00 uur uitloop – napraten – eind workshop

Deel 1

Theorie: we beginnen de workshop met een coaching begeleiding met uitleg over piekeren en hoe ermee om te gaan. 

Deel 2  

Praktijk: Na een kleine pauze waar je tijd krijgt om na te denken en te praten met andere deelnemers, gaan we aan de slag met oefenen. Je gaat in dit deel echt aan het werk zodat je aan het eind van de workshop kunt vertrekken met een nieuwe mindset en meer rust in je hoofd.

Inbegrepen bij deze workshop is het speciaal ontwikkelde MWKC-Journaal. Je krijgt uitleg om het gelijk te kunnen gebruiken na de workshop. Aan het eind van de middag ga je naar huis met je  MWKC-Journaal en een methode om te leren omgaan met piekeren voor de komende tijden.Workshop omgaan met piekeren

 

Ben je klaar om te stoppen met piekeren?

Schrijf je dan in voor de workshop ‘Omgaan met piekeren’. Deze workshop kan doordeweeks aangeboden worden, afhankelijk van de aanvragen.

Wij zorgen voor alle benodigde materialen. Het enige wat je hoeft mee te nemen, is je zin om van JOUW piekergedrag af te komen!

Datum:

  • vrijdag 20 maart 2020 van 14.00 tot 16.30 uur

Tarief:

  • € 30,- p.p.

Inloop:

  • van 14.00 tot 14.15 uur

Workshop:

  • van 14.15 tot 16.30 u

De workshop is inclusief:

  • Het MWKC Journaal t.w.v. €14,95.
  • koffie, thee, fruitwater, iets lekkers

Locatie:

MWKC-Lifecenter,
Energiestraat 27C,
1411AR Naarden

Meld je aan op de website vóór 16 maart 2020

De tarieven zijn exclusief BTW voor ondernemers (factuur op aanvraag), inclusief voor privé-personen (onze evenementen gaan door bij een minimale deelname van 4 personen).